Beieren maakt de ziel ver


Neder-Beieren, een paradijs voor rustzoekers, sportliefhebbers, wandelaars en fietsers, heeft elk seizoen veel te bieden: Grote evenementen, zoals veel folk festivals of concerten, talloze sportieve en recreatieve activiteiten in de unieke landschappen. Flavours ook niet te kort - en niet te vergeten het Beierse bier!

 

Het land staat ook voor    

  • bijzondere cultuur en thuiszorg,
  • 65 procent bos dekking,
  • 67 natuurgebieden,
  • 1300 km fietspret,
  • 2500 km gemarkeerde wandelwegen,
  • 50 GPS-fietstochten en
  • 600 kilometer geprepareerde loipes.

De attracties in Neder-Beieren zijn bijna onuitputtelijk. Of het nu kunst, musea, prachtige landschappen, dromerige markt steden en bruisende steden zoals de 3-rivier stad Passau, met de grootste kathedraal orgel in de wereld, de evenzo interessant als amusant Donau- en Inn-Marine, diepe rust en vrede uitstraalt kloosters, de wilde en romantisch Ilztal, de Veste Oberhaus met prachtig uitzicht over Passau, kastelen zoals kastell Egg, of de ruïnes Hilgartsberg, de unieke glazen dorp, amusement en pretparken, zoals de vergezicht garanderen Waldwipfelweg, de Pullman City en de heiligdommen Mariahilf en Sammarei, niet te vergeten de vele lokale brouwerijen te noemen. In Opper-Oostenrijk, de barokke stad Schärding, waarvan Engelszell Kerk in Engelhartszell en Schlögen lus wat meer de moeite waard bestemmingen. De lijst kan eindeloze worden fortgeschreiben.

De Donau-vallei is ideaal voor lange wandelingen en uitstapjes met de fiets, of omafiets, of touring of eBike of de bergen. Veel wandel- en fietspaden langs de rivieren ervoor te zorgen dat de excursies draaien bijna zonder verlopen, want zelfs in Beieren, komt het water niet lopen de heuvel, hoewel ... Wie houdt het nogal vermoeiend, vindt plaats in de Trail gebied Beierse Woud, die bijna bij de ingang wacht vervulling.